KeePlaying DANCE

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

KeePlaying DANCE

Prisniveau

Kr. 8.000 - 25.000

Hjemby

Varighed

2x45 min, 3x45 min, 4x45 min

Profil

KeePlaying DANCE med Lenea Burchardt i front leverer dansemusik med fokus på soul og R&B som kan sætte gang i enhver fest. Vi spiller alle de bedste R&B hits fra 80'erne, 90'erne og 00'erne men leverer gerne et par afstikkere til 70'er og 10'er hits. Det vigtigste er er folk har en fest og kommer ud på dansegulvet. Vi kan også godt spille til launce og/eller middag hvis der er behov for det.

KeePlaying DANCE leverer dansemusik som kan sætte gang i enhver fest. Vi spiller alle de bedste hits fra 80'erne, 90'erne og 00'erne men leverer gerne et par afstikkere til 70'er og 10'er hits. Det vigtigste er er folk har en fest og kommer ud på dansegulvet. Da vi alle er professionelle musikere leverer vi et garanteret højt niveau og har taget os den frihed at fortolke nogle af sangene i vores helt egen stil. Holdet er Lenea Burchardt, sang, Carsten Svanholm, keyboard, Jacob Lindberg, trommer og Henrik Mathiassen, bas men kan godt udvides med blæsere og eller guitar

Kontakt KeePlaying DANCE

Kontakt KeePlaying DANCE via formularen her, så vil KeePlaying DANCE vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.