Kholghi og Keiser

Prisniveau

Kr. 20.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-45 min

Profil

Farshad Kholghi og Mads Keiser. Fantastisk musikalsk underholdning med de to erfarne herrer Farshad Kholghi og Mads Keiser. Musik, sange - og comedy, der nok er en lille smule politisk ukorrekt.

Læs mere...

Mere om Kholghi og Keiser

Så er Farshad Kholghi og Mads Keiser klar med deres nye vanvittige comedy show.
Det er Kholghi uden grænser - og Keiseren i frit fald.
De to herrers show er en unik blanding af sang, musik, knald-i-låget figurer, stand up og meget mere. Det er ustyrligt, det er politisk ukorrekt - og det er frem for alt en stensikker garanti for en hylesjov aften.

Kholghi og Keiser er to erfarne herrer.
Farshad er en markant kraft i dansk revy, medlem af comedy-gruppen ‘Den Nøgne Sandhed’ og manden bag succesfulde soloforestillinger som bl.a. ‘Alle veje fører til Vojens’ og ‘BØH! - En komedie om angst.’ 
Mads Keiser har en broget fortid i comedy-gruppen ‘Plat’, og som journalist, tv-vært og skuespiller på Det kongelige Teater. Mads har herudover også lavet flere solo-shows som Enestående på Bellevue Teatret og Tango med Charles på Betty Nansen Teatret.

Kholghi & Keiser er oplagte til julefrokoster, firmafester… ja, enhver form for arrangement, hvor der er brug virkelig god underholdning.

Kontakt Kholghi og Keiser

Kontakt Kholghi og Keiser via formularen her, så vil Kholghi og Keiser vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.