Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Kim Krogh

Prisniveau

Kr. 1.000 - 3.500

Hjemby

Områder

Varighed

10-30 minutter.

Profil

Kim er 20 år gammel, og blev numre 4 til "de nyeste nye #14 som blev afholdt i 2020"og kommer hellere end gerne ud og underholder til events og arrangementer.
firmafester, konfirmationer, privatfester og lignende. Kommer med originalt materiale som udgangspunkt i hans eget liv, og syn på hverdagen. Han er god til at indrage sit publikum i jokes på en ordentlig måde. Desuden fanger hans charme og humor både unge og gamle.

Læs mere...

Mere om Kim Krogh

Kim kommer ud og underholder i forskellige antal minutters interval, alt fra 10 til 30 minutter. Så du kan selv komme med præcis det tidsrum, hvor det passer dig.
Skriv gerne hvad du ønsker at få ud af det. Du kan også komme med nogle ideer til hans stand up, som han så vil gøre sit bedste for at få flettet sammen med hans eget materiale. Er du offentlig en skole (Efterskoler også) institutionen eller virksomhed er der også mulighed for at Kim kan komme ud og "snuse rundt" en dag eller 2 for at finde noget der passer til netop dit arrangement. Skriv endelig, Kim kan næsten ikke vente med at høre fra dig, og komme ud og lave masser af god underholdning.

Startet som stand up komiker i januar 2020, er 20 år gammel, og er kommet hurtigt ind i rytmen. Laver godt originalt materiale. Kommer med et ungt syn på hverdagen, og kan sagtens komme op med jokes som omhandler alt fra militæret til familien.

Videoklip

Kontakt Kim Krogh

Kontakt Kim Krogh via formularen her, så vil Kim Krogh vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.