Kirsten Birgitte Schiøtz Kretz Hørsholm

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Kirsten Birgitte Schiøtz Kretz Hørsholm

Prisniveau

Kr. 9.000 - 20.000

Hjemby

Varighed

30 min.

Profil

Stjernereporter rapporterer (u)ønskede nyheder direkte til din fest!
Det bliver topmorsomt, højaktuelt og grænsesøgende - men aldrig over stregen. :-)

En radiostation er lukket, men en ny er genopstået: FESTRADIOFONIEN, som sender live direkte til din fest.

Der er tale om stjernereporter Kirsten BirgitTE Schiøtz Kretz Hørsholm, søster til seniorreporteren af næsten samme navn.

FESTRADIOFONIEN indtager din fest med pomp og pragt. Kirsten Birgitte Schiøtz Kretz Hørsholm er briefet om stort og småt - og lover IKKE, at hun ikke twister tingene til (næsten) uigenkendelighed. Flere tilstedeværende vil få et fur, og måske kommer der historier ud, som... nå ja, som ikke skulle ha' været ud!

Forberedelse påkrævet (en uges tid), men så kvitterer stjernereporteren også med "nyheder", der kan få nogle til at krybe i et musehul - og de fleste til at skrige af grin. FESTRADIOFONIEN sender via fruens medbragte ghettoblaster, der kan få hele salen i kog!

Lige velegnet til den runde fødselsdag, firmafesten, julefrokosten, brylluppet, sølv- eller guldbrylluppet - eller måske endda konfirmation, hvis konfirmanden trods sin unge alder allerede har en del på samvittigheden...

Kontakt Kirsten Birgitte Schiøtz Kretz Hørsholm

Kontakt Kirsten Birgitte Schiøtz Kretz Hørsholm via formularen her, så vil Kirsten Birgitte Schiøtz Kretz Hørsholm vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.