Book klassisk musik nær Rødovre her

5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Kategori:
Musik > Ældreunderholdning
Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Sommerlund

Hej
Vi er Sommerlund. En søskendeduo bestående af Kristina på 27 og Maibritt på 28. Vi har sunget og spillet musik sammen så længe vi kan huske.
...

Kategori:
Musik > Duoer
Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Majland

Professionel pianist med 20 års erfaring, og med jazz og swing som speciale.
Har leveret livemusik til bl.a. Rambøll, Dansk Naurfredningsforening...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

NexusEvent - Udlejning af scene, lyd og lys

NexusEvent Professionel Scene, lyd og lys udlejning og produktion.
Vi ved at det handler om tillid! - Vi kan inddrages i planlægningsfasen, eller...

Kategori:
Musik > Bands
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 4.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Kategori:
Musik > Solomusikere > Guitarister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en ensemble til f.eks...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Martin Jes Buus

OBS: Den angivne svartid er ikke retvisende. Der kan forventes svar enten samme dag eller dagen efter :-)

Jeg spiller akustisk guitar og vil sør...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Guitarister
Hjemby
Give
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor du finder alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som virksomheder, gamle som unge.

Idégrundlaget for bookingportalen er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere, på jagt efter perfekt musik & underholdning, kun behøver at søge ét sted; og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor mulighederne samles. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker vores underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra komikere til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har derudover et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunde og kunstner, men har også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der et community på Facebook, der konstant vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt inden en fest eller event at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter musikere, der tilbyder klassisk musik i nærheden af Rødovre eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.