Book klassisk musik nær Valby her

5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som private, gamle som unge.

Idégrundlaget for denne bookingportal er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle relevante kategorier så folk, som er på jagt efter den perfekte underholdning og musik, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden, at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra komikere til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor mange interessante kategorier, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen er mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få ideer og inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Har du videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger musikere, som tilbyder klassisk musik i nærheden af Valby eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til artister.