Book klassisk musik nær Vanløse her

5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen med alt, hvad der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Idégrundlaget for portalen har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere således, at folk, som leder efter perfekt musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun har brug for at lede ét sted; og det vel at mærke uden at de behøver betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet men i stedet portalen, der samler valgmulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Tillige har vi et udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end bare en portal, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så har man også gode muligheder for forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter musikere, som tilbyder klassisk musik tæt på Vanløse eller du selv er kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.