Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere

Prisniveau

Kr. 4.000 - 6.500

Hjemby

Varighed

45-90 min

Profil

Med kridtede sko og højt hår tager vi bestik af situationen og krydrer middagen. Afsluttes med spektakulært show.

De skøre tjenere:
Vi agerer, som almindelige tørre tjenere, men efterhånden som tiden går, skrues der op for hver enkelt tjeners finurlige og yderst pinlige karaktertræk og charme - naturligvis med en fantastisk fin fornemmelse for hvad der er tålt og tilladt i selskabet. Vi efterlader gæsterne måbende, grinende og fuldstændig overrasket.

Læs mere...

Mere om Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere

Vi hører gerne fra jer med detaljer om jeres arrangement og strækker os til det ypperste for, at tilføje lige netop dét, som I mangler for en fuldendt og ikke mindst hylende grinagtig aften.

Varigheden er mindst 1 time men lige så længe i ønsker herefter og vi stiller op med lige så mange tjenere I skulle have behov for.

Husk: Vi kan ikke hyres til professionel servering - serveringspersonale er stadig nødvendigt, men forbered dem på, at det kan ske, at vi træder i spinaten.

SES VI?
BH
De skøre tjenere
Tali Piontek
Eventkompagniet
+45 30307070
www.eventkompagniet.dk

Kontakt Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere

Kontakt Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere via formularen her, så vil Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.