Find konferencier i Aalborg her

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Med is i maven, smil på læben og masser af overskud, holder ...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 5.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne bookingportal har hele tiden været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således at danskere, som er på jagt efter helstøbt underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Vores udvalg dækker fra konferenciers til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Derudover har vi et bredt udvalg af musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet en blog med gode ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så har du også muligheder for i god tid at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...