Find kor i Aalborg her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Ideén bag portalen har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så danskere der er på jagt efter ideel underholdning & musik kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke vores dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra komikere til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen, og han har stor erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end blot portalen, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet både YouTube og en blog med inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har du også muligheder for forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger et kor i Aalborg, så vælg Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...