Find kor tæt på Silkeborg her

Vocalgroup SONO

Med stemmen som det eneste instrument giver de 24 sangere i den aarhusianske vokalgruppe SONO fortolkninger af kendte numre indenfor genrer som pop...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 8.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

Portalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere så danskere på jagt efter den perfekte musik og underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har derudover et voksende antal af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så har du også god mulighed for inden en event at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Med videoer på din profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du leder efter kor i Silkeborg eller du er entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...