Find kor nær Sommersted her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor man kan finde alle relevante former for underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idegrundlaget for bookingportalen er at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så personer på jagt efter den perfekte musik og underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, uden at de skal betale yderligere administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod bookingportalen der samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget en blog med ideer og inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. I tillæg er der et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter kor i Sommersted eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...