Lea Philip

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Lea Philip

Prisniveau

Kr. 0 - 10.000

Hjemby

Varighed

1 time - 1 dag

Profil

Lea Philip underviser til daglig i forskellige behandlingsformer & værktøjer til at skabe mere lethed i livet.

Kunne I tænke jer et anderledes syn på stress og stresshåndtering, kunne I tænke jer værktøjerne til at skabe en hverdag uden stress? Kunne I tænke Jer et anderledes syn på kroppen og sundhed, samt værktøjerne til at skabe et forhold til jeres krop, der er nærende og omsorgsfuldt? Er der andre emner, I finder interessante, så send en forespørgsel, så ser vi om der er et match.

Her kan du læse om 2 muligheder for foredrag du kan booke ved Lea Philip:

"Fra STRESS til SUCCES"

Længes du efter at få en pause fra tankerne?

Længes du efter indre ro, glæde og overskud til dig selv og dine nærmeste – i stedet for at være fastlåst i dårlig samvittighed, utilstrækkelighed og utilfredshed?

Længes du efter at skabe en virkelighed og hverdag, der fungerer for dig, i stedet for at føle dig låst fast og bundet?

"Fra Stress til Succes" er fortællingen om, hvordan Lea Philip gik fra en verden, hvor det at tage et bad var et heldags projekt, hvor hun havde opgivet alt og ikke så anden udvej end at følge det spor, til at skabe et liv med masser latter, med lethed og glæde, og en fornemmelse for sig selv og sin krop, hun aldrig troede mulig. Lea Philip gik fra at være gået ned med stress i ca. 1½ år til at have et fuldtidsjob i LEGO, som forretnings konsulent samt sin egen virksomhed ved siden af. Da hun var gået ned med stress troede hun aldrig hun ville kunne få et fuldtidsjob, og det at få et fuldtidsjob samt drive selvstændig virksomhed ved siden af er for Lea Philip en succes.

Lea Philip vil gerne dele de værktøjer hun brugte til at vælge noget andet end stress med dig.

Foredraget henvender sig til dig, som:

Gerne vil have værktøjerne til at give slip på dine tanker og bekymringer
Er åben for at ændre den situation du er i
Er særlig sensitiv og gerne vil vende det til en kapacitet i stedet for en hæmsko
Er gået ned med stress og gerne vil have et anderledes bud på hvad der kan ændre den situation
Gerne vil opleve mere stilhed, rum og ro i dit indre

Et par udtalelser:

"Lea Philips lattermilde væsen og pragmatiske præsentation af simple værktøjer til at ændre ALT, er for mig en meget let tilgængelig måde at gå videre med at bruge værktøjerne i mit hverdagsliv. Det har været sjovt, hyggeligt, rummeligt. Vi har grinet meget og alle været helt rundt om orden og ud i universet og været åben for muligheden for at have sex med en væg...alt dette på bare 3 timer :-) En "kind reminder" til mig selv om at lege og gøre det nemt for mig i mit liv <3" Berit Lea Persson

"Det har været fantastisk spændende, interessant og berigende at høre dig fortælle og give værktøjer videre. Syntes du skaber et fantastisk rum med ro og befriende energi. Og jeg går herfra med opløftethed og glæde. Og mod på at ændre en hel masse til det bedre. Mange tak for det!" anonym

”Livsbekræftende og inspirerende. Det frisætter lysten, giver håb med rod i selvkærligheden samt selvansvarligheden. Det sender mig direkte tilbage til en stærk medfødt evne”, Lotte O. Magnasco

********************************************************************************
"Bliv VEN med din KROP"

Har du nogensinde fordømt din krop? Har du nogensinde spist selvom du ikke var sulten? Eller nægtet at spise når du var?

Kunne du tænke dig at ændre det? Kunne du tænke dig at skabe et andet forhold til din krop? Et forhold, som er nærende og omsorgsfuldt?

Du har måske lige læst herover at Lea Philip gik ned med stress for nogle år siden og i perioden op til var hun utrolig hård ved sin krop, hun talte kalorier og vejede alt hun spiste, hun trænede hårdt og fordømte sin krop meget for ikke at se ud som hun gerne ville have den til at se ud. Det har nu ændret sig. I dag er Lea Philip utrolig taknemmelig for sin krop og har en hel anden form for kommunikation med kroppen, som hun aldrig troede var mulig. Lea Philip spiser det hendes krop har lyst til i stedet for det hendes hoved har lyst til og hun har det fantastisk - og p.s. så har hun tabt 8 kg ved at spise det hendes krop gerne vil spise.

Lea Philip vil gerne dele de værktøjer hun brugte til at væge noget andet end fordømmelse med dig.

Foredraget henvender sig til dig, som:

Gerne vil have et andet forhold til din krop
Gerne vil være ven med din krop i stedet for at fordømme den
Er åben for at kommunikere med din krop
Er villig til at stoppe med at fordømme din krop
Gerne vil have et mere omsorgsfuldt forhold til din krop

Kontakt Lea Philip

Kontakt Lea Philip via formularen her, så vil Lea Philip vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.