Lost Highway

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Lost Highway

Prisniveau

Kr. 6.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

Op til 6 x 45 min.

Profil

Lost Highway er et rock og pop cover band som holder til på Vest Lolland. Til mindre arrangementer er der også mulighed for at hyre os i akustisk udgave, hvor vi kun medbringer akustiske instrumenter og mindre anlæg. Er du interesseret i at få os til at spille til din fest er du meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Grundet stigende efterspørgsel, er det bedst at være i god tid inden dit arrangement.

Vi glæder os til at høre fra dig
Lost Highway

Hvem er i?
Lost Highway er et rock og pop cover band som holder til på Vest Lolland.
Besætningen består af fire friske gutter og en pige som er fordelt på henholdsvis trommer, bas, akustisk og elektrisk guitar.

Hvor spiller i ?
Vi spiller til alle former for arrangementer heriblandt fødselsdage, bryllupper, jubilæer, havefester, på værtshuse og meget mere. Vi kan spille i hele landet.
Til mindre arrangementer er der også mulighed for at hyre os i akustisk udgave, hvor vi kun medbringer akustiske instrumenter og mindre anlæg.
Lige meget hvor vi spiller, stort som småt er vi altid i top fest humør, og vi vil gøre vores ypperligste for at dit arrangement bliver en festlig affære.

Hvor lang tid kan i spille?
Vi kan spille i op til 5 timer, men spiller normalt 3x 45 min. med indlagte pauser på ca. 15 min. men det afhænger helt af aftalen på den enkelte aften/fest, hvor lang tid vi spiller. Vi kan have CD musik med til pauserne hvis det ønskes.

Priser
Prisen afhænger af mange ting, heriblandt:
Hvor i Danmark, vi skal spille
Hvor lang tid vi skal spille
Hvor stort et anlæg vi skal medbringe

Er du interesseret i at få os til at spille til din fest er du meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Grundet stigende efterspørgsel, er det bedst at være i god tid inden dit arrangement.

Vi glæder os til at høre fra dig

Lost Highway

Kontakt Lost Highway

Kontakt Lost Highway via formularen her, så vil Lost Highway vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.