Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Lucas Nielsen

Prisniveau

Kr. 3.500 - 15.000

Hjemby

Varighed

1 sang - 5 timer

Profil

Hvad er bedre end live-musik?
Musik bærer evnen til at give den gode stemning. Lucas er en ung musiker, der elsker at spille guitar og synge - både for sig selv, men især for andre. De musikgenrer som Lucas mestrer er pop, rock, blues, jazz og dansktop.
Måske vil du høre ham performe et par af dine favoritnumre som et indslag til fødselsdagen, vielsen, konfirmationen osv. Eller et par timers baggrundsmusik til middagsarrangementet.
Én ting er sikkert, Lucas vil være den rette til opgaven.

Læs mere...

Mere om Lucas Nielsen

Hvem er jeg?
Mit navn er Lucas, og jeg er 23 år gammel. Mit hovedinstrument er guitar, som jeg har 12 års erfaring med. Jeg spiller både elektrisk og akustisk guitar, da jeg synes begge typer har hver sin unikke karakteristik. Efter min egen optik har jeg en meget bred musiksmag, da jeg ikke lader mig begrænse af specifikke musikgenre. Jeg elsker at spille pop, rock, blues, jazz, folk, metal, dansktop, højskolesange, salmer - alt mellem himmel og jord.
Såvel som guitar, så betjener jeg også andre musikinstrumenter. Jeg har modtaget sangundervisning i 7 år hos forskellige sanglærere igennem tiden. Derudover har jeg modtaget undervisning i brugsklaver på MGK Sjælland. I min fritid spiller jeg trommer og el-bas, særligt når jeg komponerer min egen musik.
Gennem mit musikliv har jeg gået i School of Music i Næstved 09/14, Sejergaardens Musikefterskole år 14/15, Sankt Annæ Gymnasium år 15/16, Næstved Musikskole 16/18, MGK Sjælland år 18/21 og nu stiler jeg mod konservatoriet. Jeg har altid opsøgt musikalske miljøer, da det ligger mig så nært.
Jeg har altid haft interesse for at udvikle min musik, og derved har jeg haft en naturlig interesse for at hjælpe andre med at udvikle deres musikalitet. Jeg underviser meget i guitar, sang, bas, ukulele, sammenspil, musik i folkeskolen og hørelære, som jeg har gjort de sidste 5 år. Jeg underviser alt fra spædbørn til og med folk på +50 år. Jeg underviser på Mikkels Musikskole, instrumenterundervisning.dk, Borg Sound i Næstved, Køge Musikaftenskole og privatelever. Men jeg har også undervist i daginstitutioner og på Appenæs Friskole som musiklærer,
Jeg har spillet i 4 faste konstellationer over flere år. Jeg får meget ud af at iværksætte projekter, både alene og sammen med andre. Udover de faste konstellationer har jeg været sideman i en masse forskellige projekter, som jeg ikke kan tælle på to hænder. Før corona var jeg ude og spille gennemsnitligt en gang om ugen. Jeg har derfor et meget aktivt musikliv, og jeg er glad for at iværksætte nye og spænende projekter.
Jeg møder altid mine kunder med et smil på læben, og glæder mig til at vi skal kommunikere og eksekvere samarbejdet sammen.

Anmeldelser ( | af Lucas Nielsen: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Skøn musikalsk pause til festen med Lucas

Fandt Lucas via Eventzonen til at spille sange til min fars 80 års fødselsdag. Lucas sammensatte et fint repertoire men sange han også skulle kigge videre ind i og lære, da jeg havde ønsket nogle der betød meget for fødselaren og en børnesang til det unge publikum, så de kunne synge med. Selvom eventdatoen måtte flyttes pga sygdom, var Lucas meget flink til at bekræfte at det var muligt den anden dato. Det blev derfor en 5-års fødselsdag han kom ud til, og et lidt andet publikum. Han præsenterede sangene meget fint mellem numrene og mestrede alt fra musikalske kompliceret finurlige numre på guitaren til de jazzede til opfordringer til Beatles/Elvis-fællessange. Og da fødselaren fik mulighed for at synge Solsorten-sangen sammen med Luca var vi alle helt solgte over det fine samspil mellem Lucas og min niece.
Min far nåede desværre ikke at komme til dagen, men jeg fik lov at optage Lucas optræden så jeg kunne vise den til ham senere (og det fik tårer frem hos den gamle). Så alt i alt en dejlig event hvor Lucas viste sig meget professionel og flexibel.

Anmeldt af Ester Gustavsson d. 14. februar 2022
5
1
5

Fantastisk guitar-spil ✌️

Super oplevelse.

Anmeldt af Michael Justesen d. 2. oktober 2021

Kontakt Lucas Nielsen

Kontakt Lucas Nielsen via formularen her, så vil Lucas Nielsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Stand by me
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcGRnIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--576b689de7e5f14ac9d3d81aa200281a02a80d2b/Stand%20by%20Me.mp3