Mads Himmelstrup

Mads Himmelstrup

Prisniveau

Kr. 5.000 - 7.000

Hjemby

Varighed

Den tid som arrangementet tager

Profil

En erfaren og dygtig konferencier med stor indsigt i firmaarrangementer.

Har I brug for en energisk og meget erfaren vært til jeres firmaevent?

En dygtig vært, der forstår at holde kursen og smidigt kan styre arrangementet sikkert i havn.

Med Mads Himmelstrup som konferencier, sikrer du, at jeres arrangement bliver en succes. Mads er indehaver af et af landets mest erfarne eventbureauer Himmelstrup Events. Mads har næsten 20 års erfaring i at arrangere firmaevents.
Denne kæmpe erfaring bringer Mads ind i konferencierrollen.
Derud over er Mads kendt for at skabe fantastisk stemning og kan med sin karismatiske væremåde engagere ethvert publikum. Med et par fif i lommen vil Mads fra start skabe den helt rette stemning blandt gæsterne.

Med en evne til at holde alle fokuserede og underholdt, skal Mads nok sørge for, at jeres arrangement bliver mindeværdigt og kommer til at skille sig ud.

Mads har mange års erfaring med at stå på en scene. Først som en af frontfigurerne i disko bandet Boogie Knights, en karriere som spinning instruktør igennem 20 år og på mange opgaver, som vært på alle slags arrangementer for Himmelstup Events.

I samarbejde med jer skræddersyr Mads et særligt konferencie forløb, så det bliver afvekslende og underholdende. Han sørger for, at det hele forløber glat, så I bare kan læne jer tilbage og nyde festen.
Har I kunstnere, koordinerer Mads med dem og sørger for at de bliver skarpt præsenteret.

Mads er desuden en eminent vært ved Awards Shows og har afviklet mere end +100 af slagsen.

Kontakt Mads Himmelstrup

Kontakt Mads Himmelstrup via formularen her, så vil Mads Himmelstrup vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.