Marianne Christensen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Marianne Christensen

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-2 timer

Profil

Marianne Christensen har et bredt udvalg af fortællinger fra sit eget liv og fra fantasiens verden. Er oprindeligt uddannet lærer og har undervist børn og voksne i næsten 30 år. I 2002 blev hun professionel historiefortæller med udgangspunkt i hendes egen fortælling om Marie Grubbe. Da efterspørgslen efter flere fortællinger voksede, udvidede hun repertoiret med eventyr, myter og fortællinger om en opvækst og ungdom på Lolland, livet som au pair pige i USA i begyndelsen af 1970'erne.

Hun begyndte som historiefortæller efter en lang 'karriere' som aktiv inden for det semiprofessionelle teater, hvor hun udfyldte stort set alle roller i forbindelse med opsætning af forestilinger.
Siden 2011 har hun fortalt 'En flig af mit hjerte', en kombination af hendes egen historie om at miste sin mand til alvorlig sygdom og muntre historier, til trøst og tillid til livet.
Siden 2014 har hun oprådt med harpenisten Niss Stricker med forestillingen 'Når eventyret er slut', historier fra 1001 nats eventyr kombineret med sang og musik.
Marianne Christensen har optrådt i mange forsamlinger og på festivaler og seminarer i Danmark, Tyskland, Kenya, Sverige, Norge, Estland og England.
Marianne Christensen underviser og afholder workshops om fortælling, performance på scenen, fortælling som helende kraft og om at fortælle sit liv.
Hun holder foredrag om, hvordan man kan rydde op i sit indre liv og få mere frihed i livet, større livsglæde og blive mere modig.
Bosat i Vordingborg, hvor hun igennem nogle år har afholdt Dagligstuefortællinger i sine stuer for et publikum, der kom langvejs fra for at opleve den særlige stemning ved hendes arrangementer.
Har optrådt på fortællefestival i Lejre, Words festival på Kronborg, Nørre Vosborg Festival, på Besttellers i København og ved utallige arrangementer ved kirker og foreninger såsom Ældre Sagen, Kræftens Bekæmpelse og lignende rundt om i landet, fortrinsvis på Sjælland og øerne. Har været fast fortæller i nogle år ved Eliaskirken i København, og har desuden fortalt for udviklingshæmmede i forskellige sammenhænge.
Marianne Christensen er selvstændig og hjælper desuden mennesker via dynamisk coaching til at komme af med angst og andre begrænsninger for deres frie udfoldelse.

Kontakt Marianne Christensen

Kontakt Marianne Christensen via formularen her, så vil Marianne Christensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.