Mia

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 dage

Mia

Prisniveau

Kr. 2.500 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

Jeg spiller både enkelte sange, men kan også spille fulde sæt, og prisen varierer derfor derefter.

Profil

Mit navn er Mia, jeg er en ung sangerinde med stor passion for musikken. Mine optrædener er altid inderlige og tilstedeværende, uanset om det er til et bryllup, jubilæum, fødselsdag eller en begravelse. Jeg har et temmelig bredt repertoire, og der er derfor god mulighed for at du selv kan vælge, præcis hvilken sang jeg skal synge, hvis du er i god tid, kan jeg ovenikøbet måske lære den specielt til lejligheden.

Jeg er en 25 årig singer/songwriter, som har dedikeret mit liv til musikken, og det smukke musikken kan bringe med sig. Jeg laver selv musik, men jeg sætter også en stor ære i at tage ud og synge covers ved lejligheder, som har en betydning for andre mennesker. Jeg spiller både guitar og klaver og kan derfor akkompagnere mig selv, hvis det ønskes, men jeg står også stærkt akkapella. Det er vigtigt for mig, at den/dem, der hyrer mig, får en god oplevelse, og jeg vil derfor altid gerne hjælpe med at finde den rigtige sang/sange.

Kontakt Mia

Kontakt Mia via formularen her, så vil Mia vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.