Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Michael Erbs

Prisniveau

Kr. 9.900 - 18.000

Hjemby

Områder

Varighed

3x45 min.

Profil

En helt uforglemmelig og underholdende musikalsk oplevelse, er hvad Michael Erbs byder på, når der skal leveres festmusik. Hvad enten det er til firmafesten, brylluppet, fødselsdagen, eller noget helt fjerde, leverer han sammen med sit band en energi og overbevisning på scenen, der hænger ved længe efter festen. Om du vælger ham som solist, duo, trio, eller festband, så er du garanteret festmusik i særklasse!

Læs mere...

Mere om Michael Erbs

Hvad kunne være bedre end at få muligheden for at skræddersy dit eget live band til festen? Med Michael Erbs bag mikrofonen og guitaren i favnen, bestemmer du selv hvilket præg festmusikken skal sætte på netop din fest. Det er muligt selv af bestemme konstellationen hvad enten det er Michael Erbs solo, duo, trio, eller som komplet festband. En ting alle konstellationer har til fælles er, at du garanteres festmusik i verdensklasse, masser af sing a long hits, ømme dansefødder, og et serviceniveau ud over det sædvanlige!

Musikken spænder bredt, og har over 250 cover numre på repertoiret. Du kan opleve livemusik fra kunstnere som: Kim Larsen, Thomas Helmig, Danseorkestret, Dodo & The Dodoes, D:A:D, AC/DC, Creedence clearwater, Rasmus Seebach, Michael Jackson, Bryan Adams, og mange mange flere!

Michael Erbs er en erfaren musiker på 32 somre, som med sin sangstemme og guitar, har underholdt siden en alder af 15 år. I 2014 havde han fornøjelsen at gå på scenen med Ole Kibsgaard fra Shu-bi-dua i tv programmet "ekstranummer"
Sammen med sit enestående hold leverer han en helt uforglemmelig oplevelse fra start til slut. God fornøjelse!

Videoklip

Kontakt Michael Erbs

Kontakt Michael Erbs via formularen her, så vil Michael Erbs vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.