Mikael K. Bjerre

Prisniveau

Kr. 2.500 - 3.500

Hjemby

Områder

Varighed

Ca 60 min.

Profil

Mikael K. Bjerre er iværksætter og erhvervspædagog. Han har bl.a. skabt netværket Mand&bil og har i mange år arbejdet med at udvikle ideen om samfundsengagerede virksomheder og forretningskoncepter.

Læs mere...

Mere om Mikael K. Bjerre

Det er markedet der finansierer velfærdsstaten, giver os arbejde og dækker mange af vores behov. Men det er også markedet der presse vores miljø, klima og sammenhængskraft helt ud til kanten. Modsætningsforholdet mellem samfundet og markedet øges og rejser spørgsmålet: Er det nok at fremtidens virksomheder overholder loven og tjener penge, eller kan og skal de også være en mindre del af problemet og større del af løsningen?

Hvordan skaber man en virksomhed der ikke ”bare” tjener penge, men som også diskuterer og forbedrer samfundet. Få øje på helt nye forretningsmuligheder og få et reelt indhold i virksomheden og arbejdslivet.

Kontakt Mikael K. Bjerre

Kontakt Mikael K. Bjerre via formularen her, så vil Mikael K. Bjerre vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.