Mikkel Spøer

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Mikkel Spøer

Prisniveau

Kr. 1.500 - 6.000

Hjemby

Varighed

1 - 3½ time

Profil

LOVEN OM TILTRÆKNING
Du tiltrækker de personer du møder i din hverdag, den måde du møder dem på, samt din påvirkning på dem. Du tiltrækker faktisk alle aspekter i dit liv.
Vi kan have en tendens til at sætte os selv i en "offer-rolle" og give de andre ansvaret for vores følelser og udfordringer. MEN vi har altid selv flere muligheder for at påvirke den situation vi er i.
Kunne I tænke jer at lære mere om, hvordan I kan tiltrække mere af hvad I ønsker jer og mindre af hvad I ikke ønsker jer?

Jeg har gennem de sidste 12 år beskæftiget mig med Selvudvikling og Loven om Tiltrækning. Loven om Tiltrækning siger, at det vi oplever indeni, vil blive reflekteret udenfor i vores liv. Så jeg har arbejdet med, hvordan vi kan ændre vores tanker og følelser på forskellige måder og dermed transformere vores liv.

Alle de foredrag jeg holder vil have udgangspunkt i Loven om Tiltrækning og Selvudvikling. Der er forskellige værktøjer der kan anvendes i forhold til specifikke områder og jeg vil derfor skræddersy foredraget til jeres ønsker. Et foredrag med mig kunne handle om Arbejdsglæde, Samarbejde, Forhold, Sundhed, eller en bestemt teknik I specifikt er interesseret i.

Jeg kan også levere et generelt oplæg om Loven om Tiltrækning og at ændre sin virkelighed, hvis dette ønskes.

Vi kan også inkludere øvelser jeg laver med jer undervejs, således at det bliver mere som en workshop.

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Mikkel Spøer

Kontakt Mikkel Spøer

Kontakt Mikkel Spøer via formularen her, så vil Mikkel Spøer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.