Find morgenmusik i København her

Står du og skal arrangere morgenmusik til morgensang, så finder du herunder en oversigt over morgenmusikere i København og omegn. Uanset om det drejer sig om morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup eller diamantbryllup, så vil musikerne bidrage til, at dagen starter festlig og fornøjelig – og de hjælper gerne med sangvalg og sangblade, samt hvilke skikke og traditioner der er.
4.8

Sækkepibe morgenmusik

Hvad med at vække brudeparret på en måde de ikke forventer? Claus Reiss har mange års erfaring med at spille sækkepibe som morgenmusik.

Han har ...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.900 - 2.400
Vis kunstnerprofil
4.7

Musikkontakt

MORGENMUSIK FRA 950 KR. Musikkontakt tilbyder professionel musik til sølv-, guldbryllup m.v. - Vi stiller i smoking, medbringer sangtekster, og du ...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 950 - 4.100
Vis kunstnerprofil
5.0

Almorgenmusik

Vi er 3 musikere, som bl.a. spiller i Tivolis Big Band.
Trompet, Basun og Tuba, og med høje hatte.
Vi har stor erfaring indenfor al slags morgenm...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 2.900
Vis kunstnerprofil
4.9

GodmorgenMusikanterne

3 herlige morgenmusikere spiller til sølvbryllup og lignende i kjole-og-hvidt, laksko og højhat!Medbringer sangblade. Ved kaffen underholdes med et...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.800 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Horn Uden Birkes

Topprofessionel morgenunderholdning til sølvbryllupper, guldbryllupper, diamantbryllupper osv.

Når hornmusikken ikke bare er noget, der skal ove...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Trompetist Emil Thorsted

Morgenmusik, kirkespil, musikalsk indslag og meget andet ved Emil Thorsted. Emil Thorsted har spillet på de største scener i landet heriblandt, Ska...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Henrik Lützen

Henrik Lützen (f. 1981) er uddannet klassisk trompetist i 2010 fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg på hos Karsten Dulong Jensen (Aalborg Sy...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

GodmorgenMusik Party Brass

Festlig hornmusik udført af fagfolk!

Et sølv- eller guldbryllup starter med hornmusik uden for.
Herefter inviterer brudeparret gerne gæsterne i...

Hjemby
Kastrup
Vis kunstnerprofil

Horn Kapelle

Horn Kapelle Kopenhagen er et traditionelt dansk morgenmusik trio med mange års erfaring bag os. Horn Kapelle Kopenhagen består af tre professionel...

Hjemby
Kastrup
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgenbasserne

Skal du bruge sølvbryllupsmusik / morgenmusik - eller levende musik til et festligt indslag, så skal du prøve Morgenbasserne.

Vi optræder altid ...

Kategori
Hjemby
Ballerup
Prisniveau
Kr. 1.800 - 2.400
Vis kunstnerprofil

the Messing Link

Verdens bedste messingblæsere fra Cph-Phil, hele Sjællands Symfoniorkester m.fl.

Kategori
Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 1.398 - 3.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
5.0

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

2-3 musikere pris fra 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæster samt ...

Kategori
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Absolut Brass

Ligesom æresporten og rundstykkerne er morgenmusik en uundværlig del af ethvert kobber-, sølv- og guldbryllup.

Når vi spiller til bryllupsdage ...

Kategori
Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

De to trompeter

Leder du efter en smuk og festlig måde at vække på til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. SÅ skal du prøve Emil Thorsted og Rasmus Mikkel...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Bryllupsmusikeren

Humørfyldt saxofonspil til morgensangen. Jeg medbringer sange, smil og skønne toner. Konservatorieuddannet saxofonist og pianist. Musik til bryllup...

Hjemby
Middelfart
Vis kunstnerprofil

Asger

Musik på trompet.
Morgenmusik til sølv og guldbryllupper.
I kirken
til events
m.m.

Hjemby
Randers
Vis kunstnerprofil

Stort udvalg af morgenmusikere i København og omegn

Vil du have stille underholdningsmusik under middagen eller underholdning, til en kæmpe fest på dansegulvet, så kan du finde dygtige og engagerede artister til det, du søger, lige her hos os. Her finder du nemlig musik til ethvert arrangement via vores utallige tilknyttede bands og musikere fra hele landet. Det bedste er, at du i de fleste tilfælde kan høre eller se klip med artisterne, inden du booker dem, der skal underholde til dit arrangement.

Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest interessante med kort sagt alle typer underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som private, voksne som børn.

Formålet med denne portal har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere således, at personer, som er på jagt efter fuldendt musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted; uden at de behøver betale ekstra administrations- eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et bredt udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er i tillæg et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har du også mulighed for på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter morgenmusik i København eller du selv er en morgenmusiker, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...