Find trompetist i nærheden af København her

4.7

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Bach

Klaver til enhver lejlighed. Baggrundsmusik, ledsagelse til lejlighedssange, underholdning under maden, hygge og stemning. 20 års erfaring.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af landets største og mest spændende portaler med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som firmaer, voksne som børn.

Idégrundlaget for bookingportalen er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således, at folk, der er på jagt efter fuldendt musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det fører til ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet men i stedet en portal, der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra komikere til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen.dk har tillige et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der et community på Facebook, der konstant stiger, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger en trompetist tæt på København eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.