Live musik til begravelse i Birkerød

5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Solo Jazz Guitar - Kasper Hollesen

Professionel, konservatorieuddannet jazz guitarist, som spiller de gamle jazzstandarder arrangeret til sologuitar. Alt fra swing, ballader, bossa n...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Kim Jezus

Harmonikaspiller, voksenfester, børnearrangementer, rytmikpædagog, bankovært, facilitator, konferencie, DJ for voksne, skuespiller, bandleder af ...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.100 - 12.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

M&M Morgenmusik

Vi spiller hornmusik og morgenmusik til alle festlige lejligheder vi har spillet sammen siden 1999
Vi spiller i Kalundborg, Vestsjælland, Odsherre...

Kategori
Hjemby
Jerslev Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.800
Vis kunstnerprofil
5.0

Guitarmand

En stemme og en guitar - jeg underholder med lune og engagement, og spiller et bredt udvalg af både nyt og gammelt - ballader, country, pop, viser...

Hjemby
Gørlev
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Musiker Signe Olsen

Ledige tider i november og december.

Et skræddersyet soloindslag, hvor sangene giver mening, eller hyggelig dinnermusik under middagen.

Erfa...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Dinnermusik & DJ

Vi er en venlig, høflig og imødekommende duo bestående af sang & klaver.
Vi tilbyder afdæmpet Dinnermusik/stemningsmusik under middagen
Vi tilbyd...

Kategori
Hjemby
Vojens
Prisniveau
Kr. 2.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen med alt, hvad der sker indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som firmaer, voksne som børn.

Formålet med denne bookingportal har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere , så danskere på jagt efter den helstøbte underholdning og musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Vores brede udvalg strækker sig fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante kategorier, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end portalen, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har derudover et stigende antal af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er artist eller du er på jagt efter musik til begravelse i Birkerød, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.