Live musik til begravelse i Storkøbenhavn

5.0

Solo Jazz Guitar - Kasper Hollesen

Professionel, konservatorieuddannet jazz guitarist, som spiller de gamle jazzstandarder arrangeret til sologuitar. Alt fra swing, ballader, bossa n...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Karen & Aske

Musik er vigtigt. Og især livemusik kan bruges til at skabe det nærvær vi har måtte undvære i hele
den her corona-tid. Nu begynder verden at åbne ...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Kim Jezus

Harmonikaspiller, voksenfester, børnearrangementer, rytmikpædagog, bankovært, facilitator, konferencie, DJ for voksne, skuespiller, bandleder af ...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.100 - 12.500
Vis kunstnerprofil

Bratschist Laila Knudsen

Klassisk musik til bryllup, fødselsdag, begravelse, bisættelse m.v.

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Nina Tich

Jeg er en ung pianist, som går på rytmisk linje på MGK i København. Jeg har spillet hele mit liv, og som pianist er jeg frisk på alt, både at lægge...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.800 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som private, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere, på jagt efter helstøbt underholdning og musik, kun behøver at søge ét sted; uden at de skal betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er den bookingportal, som samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende kunstnere.

Det brede udvalg strækker sig fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et bredt udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante kategorier, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end portalen, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et voksende community af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er der også muligheder for inden en fest eller event at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er artist eller leder efter musik til begravelse i Storkøbenhavn, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.