Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Off The Record

Prisniveau

Kr. 9.000 - 13.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x70 eller 3x45

Profil

OFF THE RECORD - når der skal være gang i festen!

Off The Record er er et party orkester, der leverer de største hits fra fortiden og frem til i dag. Vi elsker at spille musik, gøre folk glade og være med til at skabe en rigtig god fest. Alle musikere i OFF the RECORD er yderst rutinerede og professionelle og har mange hundrede spillejobs i bagagen og kan derfor levere den helt rigtige musik til bryllupper, firmafester, runde fødselsdage og meget andet.

Læs mere...

Mere om Off The Record

Vi har dannet Off The Record, fordi vi alle elsker at spille god musik, og fordi det er fedt at spille til fester, få folk til at danse og være med til at give alle en rigtig god oplevelse. Det er det fede ved at være musiker.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Off The Record: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Vildt band

Det kan være svært at finde det rigtige band på nettet, så vi var ret spændte på om I kunne holde gang i festen. Men hold da op, hvor var I gode. Lige det bryllup vi havde drømt om. Vi ses til sølvbrylluppet :-)

Anmeldt af Tonni Jensen d. 19. august 2020
5
1
5

Fantastisk band.

Super god musik. Vi havde før vores arrangement en god kontakt med bandet, hvilket gav en god tryghed. De leverede en super god præstation som var alle pengene værd.

Anmeldt af Svend V. d. 6. oktober 2019

Kontakt Off The Record

Kontakt Off The Record via formularen her, så vil Off The Record vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.