Panduro One-man-band

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Panduro One-man-band

Prisniveau

Kr. 5.500 - 6.200

Hjemby

Varighed

6-7 timer

Profil

Panduro One-man-band leverer musik til alle festlige lejligheder. Poul Erik Panduro er en moderne spillemand, der kan sit håndværk og han leverer professionel musik og underholdning med glimt i øjet.

Med Poul Erik Panduro ved tangenterne, får man wellness til øregangene - musik der er rar at hyggesnakke til, men han er også på pletten, når der skal ske noget!

Til dansen spiller Panduro alsidig musik, så alle får noget, de kan lide.

Panduro synger med på de omdelte sange og til privatfester som bryllup, sølvbryllup og fødselsdage får hovedpersonerne en ekstra gave med hjem.

Dansemusikken omfatter sange fra Abba, Beatles, Creedence, Elvis Presley, Lilholt, Kim Larsen, Bamse, John Mogensen og mange andre - blandet med Grand-Prix-hits og det bedste fra dengang mor var dreng.

- Populære ørehængere fra 50', 60', 70' og 80'erne. Af den nyere musik kan bl. a. nævnes sange som Trine Dyrholms "Avenuen", Rasmus Seebachs "Øde Ø" og "Under stjernerne på himlen"

Repertoiret omfatter ca. 1000 numre, og Panduro har over 100 nodebøger med på job, så de fleste ønsker kan opfyldes.

Panduro anvender det nyeste og bedste udstyr - og det lyder næsten som et helt band. Han anvender endvidere fodbas, hvor dét er det bedste.

Anlægget lyder godt, uanset om det er en fest med 20 eller 800 mennesker i en hal. Styrken bestemmes af arrangøren.

Ved privatfester anvendes diskret scenelys uden blink eller andre effekter.

Til børnefester er der til gengæld lysshow med fuldt udtræk: Stroboskop, Scanner, LEDlys og 3400 Watt PAR-lamper.

Kontakt Panduro One-man-band

Kontakt Panduro One-man-band via formularen her, så vil Panduro One-man-band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.