Pernille Mejslov

Prisniveau

Kr. 8.000 - 12.000

Områder

Varighed

2 x 1 time

Profil

Pernille Mejslov tog i 2017 sin hund, en stor kuffert og en enkeltbillet til Færøerne. For at nytænke resten af sit arbejdsliv.
Her har Pernille skabt sit LUKSUS SIMPLE LIVING; en enkel, selvstændig og meningsfuld tilværelse i Tórshavn, væk fra den sædvanlige, daglige “jagt på pengene". Idag hjælper hun kunder fra Danmark, Færøerne og Norge mod dét (arbejds)liv og dén frihed, de drømmer om.
Derudover er Pernille billedkunstner/illustrator på 30+ år og uddannet social- og sundhedsassistent.

Læs mere...

Mere om Pernille Mejslov

I et nærværende og levende foredrag lægger Pernille op til refleksioner over dine egne drømme om dit (arbejds)liv og frihed. Derudover tips, idéer og øvelser, som Pernille selv brugte for at komme helt ind til de ægte drømme og behov, og den indre GPS. Redskaber, hun i dag bruger til at hjælpe andre til det samme med.
Derudover fantastiske billeder fra livet og dagligdagen på Færøerne og Færøernes storslåede, barske natur. Foredraget henvender sig til både lønarbejdere, semi-selvstændige og selvstændige.

Kontakt Pernille Mejslov

Kontakt Pernille Mejslov via formularen her, så vil Pernille Mejslov vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.