Find pianist til bryllup i Storkøbenhavn her

5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristin Lomholt

Elegant og stemningsfuld dinnémusik, samt top underholdende dansemusik.
Dinnémusikken egner sig til fest eller firma arrangement. Repertoiret er ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Sanne Graulund

Lækker, intim, jazzy stemning. Dæmpet sang/klaver, jazzstandards og kendte evergreens ala Diana Krall, Billie Holiday......
Velegnet til receptio...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Anna T. Ilsøe

Jeg hedder Anna og er konservatorieuddannet musiker. Jeg lever af at optræde og af at undervise i musik.

Jeg spiller genrer som pop, soul, R'n'B...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Johnny Fang

Er du igang med at planlægge bryllup, rund fødselsdag eller konfirmation? Fælles for alle festerne er at det kun er en gang i livet man oplever det...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 750 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Casper Nielsen

Jeg hedder Casper og tilbyder at spille lounge, jazz, blues etc til div arrangementer, receptioner, bryllupper, fødselsdage osv.
Jeg har 20 års er...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 700 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Nina Tich

Jeg er en ung pianist, som går på rytmisk linje på MGK i København. Jeg har spillet hele mit liv, og som pianist er jeg frisk på alt, både at lægge...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.800 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer som søger helstøbt underholdning og musik ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor mange spændende kategorier, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også god mulighed for forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere