Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 12 timer

Pole Republic Luftakrobatik Show

Prisniveau

Kr. 150 - 3.000

Hjemby

Områder

Profil

Gør jeres arrangement sjovere med pole dance, aerial silk eller aerial hoop! Uanset om I skal holde reception, jubilæum, sommerfest eller fredagsbar, så bliver festen med garanti meget sjovere og mindeværdig med et luftakrobatisk show.

Læs mere...

Mere om Pole Republic Luftakrobatik Show

Book en eller flere performere til jeres event. Vi kan optræde med pole dance, aerial silk eller aerial hoop.
Vi kan næsten alt og vi tilpasser showet til jeres arrangement. Vi har to transportable polestænger, der kan blive lidt over 3 meter høje og ned til ca. 2 meter, så vi kan optræde næsten alle steder! Vi har et helt team af virkelige dygtige og smukke performere, som kan optræde og lave flotte tricks og spins, som vil få jer til at sige "wow"! Vi kan lave drops, fald, tricks og danseflow i vores hoop-ringe og silke-snore, som kan hænges fra loftet!
Ring til os og få et godt tilbud - husk ! Vi kan (næsten) alt!

Hvis I er interesserede I at holde polterabend hos os, kan vi også sagtens finde ud af det! Vi kan tilbyde et poledance polterabend arrangement for op til 24 personer. Det vil være et arrangement, der ryster jer tættere sammen, der får jer til at grine og som alle vil synes er sjovt, lærerigt og udfordrende.

Kontakt Pole Republic Luftakrobatik Show

Kontakt Pole Republic Luftakrobatik Show via formularen her, så vil Pole Republic Luftakrobatik Show vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.