Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Pole Republic Poledance Show

Prisniveau

Kr. 150 - 3.000

Hjemby

Områder

Profil

Gør jeres arrangement sjovere med poledance! Uanset om I skal holde reception, jubilæum, sommerfest eller fredagsbar, så bliver festen med garanti meget sjovere og mindeværdig med et poledance show.

Læs mere...

Mere om Pole Republic Poledance Show

Jeres arrangement bliver meget sjovere med et poledance show! Vi kan næsten alt og vi tilpasser showet til jeres arrangement. Vi har to transportable polestænger, der kan blive lidt over 3 meter høje og ned til ca. 2 meter, så vi kan optræde næsten alle steder! Vi har et helt team af virkelige dygtige og smukke performere, som kan optræde og lave flotte tricks og spins, som vil få jer til at sige "wow"! Ring til os og få et godt tilbud - husk ! Vi kan (næsten) alt!

Hvis I er interesserede I at holde polterabend hos os, kan vi også sagtens finde ud af det! Vi kan tilbyde et poledance polterabend arrangement for op til 24 personer. Det vil være et arrangement, der ryster jer tættere sammen, der får jer til at grine og som alle vil synes er sjovt, lærerigt og udfordrende.

Kontakt Pole Republic Poledance Show

Kontakt Pole Republic Poledance Show via formularen her, så vil Pole Republic Poledance Show vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.