Povl Henningsen

Povl Henningsen

Prisniveau

Kr. 5.000 - 20.000

Hjemby

Varighed

1-3 timer

Profil

Foredrag, der motiverer, inspirerer og engagerer.
Hvordan brænder du igennem fra scenen? Hvordan får du dine medarbejdere til at lede sig selv og lede andre?
Hvordan skaber du en virksomhed, der emmer af arbejdsglæde, virkelyst og humør?
Et foredrag med personlige erfaringer og historier fra business, politik og uddannelse. Formidlet med intelligens, humor og passion. Foredrag på dansk, engelsk og tysk.

Mine foredrag bygger på egne erfaringer fra business, international politik og uddannelse. Endvidere to bøger udgivet på Gyldendal Business. "Bryd muren - en guide til kommunikation i modvind" samt "Gode møder - bedre resultater på kortere tid."
Mine foredrag er altid skræddersyet til den enkelte event. En fængende titel udvikles i samarbejde med kunden. Noget, der passer præcist i den aktuelle situation.
Foredrag krydres med masser af historier samt flotte billeder, der sætter tankerne i sving. De formidles med energi, nerve og indlevelse. Baseret på mit samarbejde med internationale eksperter i dramabaseret træning og udvikling - Interact i London - www.interact.eu.com.
Budskaber, der engagerer, motiverer og huskes. Fortalt med et humør, der smitter.

Kontakt Povl Henningsen

Kontakt Povl Henningsen via formularen her, så vil Povl Henningsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.