Rigtige Mænd

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 dage

Rigtige Mænd

Prisniveau

Kr. 20.000 - 30.000

Hjemby

Varighed

2x50 minutter

Profil

Rigtige Mænd - original tv·2 kopi.

Det erfarne orkester Rigtige Mænd fejrer snart 25 års jubilæum, og med hundredvis af koncerter på spillesteder og festivaler, til by- og firmafester landet over i bagagen, melder Rigtige Mænd sig på banen - stærkere end nogensinde - og klar til at underholde i det ganske land med tv·2's fantastiske materiale.

Med et stort og underholdende show, samt et personligt og energisk udtryk, er der garanti for at festen bringes til nye højder, og for at publikum vil hengive sig til både dans og fællessang til et perlerække af klassikere som: Ræven og rønnebærrene, Be bab a lula, Bag duggede ruder og De første kærester på Månen. Ligheden med tv·2 er slående, og med Thomas Gammelgaards nærværende vokal i front, er det svært at høre forskel på Rigtige Mænd og tv·2.

Rigtige Mænd er en hyldest til tv·2 og kvinden som sådan, og spiller musikken med stor respekt for det originale materiale. Med sin overbevisende og stilrene gengivelse af Steffen Brandts materiale, er Rigtige Mænd placeret blandt de allerbedste kopibands i Danmark.

Rigtige Mænd er:
Thomas Gammelgaard -Frontvokal, keyb. & trombone.
Simon Kirk Nissen -Guitar & kor
Nicolai Lander -Keyboard & kor
Niels Ole Præstbro -Bas
Ole Vedel -Trommer

Kontakt Rigtige Mænd

Kontakt Rigtige Mænd via formularen her, så vil Rigtige Mænd vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.