Rikke Berg

Prisniveau

Kr. 12.000 - 18.000

Hjemby

Varighed

2-4 timer

Profil

Gå ikke glip af mine unikke foredrag, som giver dig kvalificerede redskaber til at håndtere bølgerne i din virksomheds eller organisations arbejdsliv – på alle niveauer.

Jeg bruger min uddannelsesbaggrund: en PD psykologi, 4 års udd. som psykoterapeut, certificering som NLP-coach og efterudd. i mindfulness og konflikthåndtering. Som ledercoach med mere end 3000 coaching timer bag sig, er det blevet et af mine vigtigste specialer at turde gå tæt på og udfordre til mere selvindsigt.

Jeg er indehaver af B2B coachingvirksomheden, og har mere end 15 års erfaring med ledercoaching, talentudvikling og konflikthåndtering.
Det teoretiske fundament spænder vidt med blandt andet en PD i psykologi, fire års uddannelse som psykoterapeut, certificering som NLP-coach, Enneagram-coach og efteruddannelser i mindfulness og konflikthåndtering. Ud fra dette fundament har jeg arbejdet praktisk med modige ledere og medarbejdere, og det er herfra jeg har skabt et klart billede af, hvad der ”virker” og giver succes. Det er et arbejde som tæller mere end 3000 coaching timer, hvor jeg går tæt på og udfordrer til indsigt, og bruger min egen autencitet og nysgerrighed, til at flytte ledere milevidt.

Mine foredrag strækker sig i forlængelse af min teoretiske og praktiske erfaring, og favner om arbejdslivets mange udfordringer og glæder. Og jeg har i foredragene fokus på at du som virksomhed eller organisation får en dejlig og udbytterig aften med masser af praktiske øvelser. De foregår i en uformel atmosfære med fokus på nærvær og brugbare koblinger til din og dine kollegaers egen hverdag.

Nogle af mine tidligere kunder har fortalt:

"Rikke er en inspirerende og insisterende kommunikator og et charmerende input indenfor lederudvikling" - Michael Groser, Direktør, BizCoach

”Jeg blev glædeligt overrasket over at så mange af vores medarbejdere valgte at møde op til mindfulness workshopppen, da det må være et udtryk for at vores organisation er moden til det. Det var vigtigt for os at hver enkelt kunne gå derfra med et personligt udbytte. Rikke er professionel, engageret og formår at skabe en meget tryg og tillidsfuld atmosfære” - Bianca Milther, HR & kommunikation, Forsvarets Koncernfælles Informatiktjeneste

"SoSimple tager ikke de lette, popsmarte løsninger. Det er kvalitet fremfor kvantitet" - Philip Antonkakis, Skuespiller, Teater Turn Around

Rikke Berg foredrag:

Foredrag 1: ”Du kan ikke styre bølgerne, men du kan lære at surfe.” – Jon Kabatt Zinn – et foredrag om stresshåndtering

Føler du, at du til tider kan blive fysisk og mentalt drænet? Det er du ikke ene om, for stress er i dag den hurtigst voksende sygdom i Vesten. Stress er et vilkår, der er kommet for at blive – På dette kursus lærer du, hvordan du kan håndtere bølgerne i en stresset hverdag. Meget stress skabes gennem vores tanker og det er hovedsageligt den måde vi tænker om tingene, der stresser os. Vi kan via meditation og bevidsthed om tankestrømmene afhjælpe stresssymptomer og dermed øge styringen af vores eget liv. Kom til en dejlig og udbytterig aften med masser af praktiske øvelser. Foredraget foregår i en uformel atmosfære med fokus på nærvær og brugbare koblinger til din egen hverdag.

Det får du med hjem:

Du lærer teknikker der vil reducere dit stressniveau.
Du lærer at håndtere stress i hverdagen.
Du lærer at være mere tilstede i nuet.
Du lærer at blive bedre til at sige fra.

Foredrag 2: ”If you want to move fast – go slow” – Insoo Kim Berg – et foredrag om mindfulness

Kender du fornemmelsen af, at dine tanker fylder for meget og i sidste ende dræner dig for energi? Det er ikke dine tanker der i sig selv er et problem – kun når vi tror på dem! Hjerneforskning viser, at mindfulness skaber positive forandringer i hjernen. Dette foredrag om mindfulness giver dig et indblik i, hvordan disse forandringer kan skabes gennem meditation og praktiske øvelser, der kan træne dig i at mærke efter, hvad der giver mening for dig. Mindfulness er den direkte modsætning til at tage livet for givet, ved at fokusere på at få mere overblik og tage styringen i dit eget liv. Kom til en dejlig og udbytterig aften med masser af praktiske øvelser. Foredraget foregår i en uformel atmosfære med fokus på nærvær og brugbare koblinger til din egen hverdag.

Det får du med hjem:

Du lærer enkle meditationsøvelser lige til at tage med hjem.
Du lærer at være mere tilstede i nuet.
Du lærer teknikker, der kan reducere dit stressniveau.

Foredrag 3: ”At blive leder er synonymt med at blive sig selv. Så simpelt er det – og så svært er det!” – Warren Bennis – et foredrag om autentisk lederskab

Er du den type leder, som du selv drømmer om at være – helt ærligt? Gennem dette foredrag lærer du om følelsesmæssig intelligens og hvordan det kan skabe tillid og troværdighed omkring dit lederskab og dermed gøre dig til en mere autentisk leder. En autentisk leder er i stand til at flytte sine medarbejdere. For at flytte sine medarbejdere, skal du først have modet til at flytte dig selv. Værktøjer til det får du gennem dette foredrag. Foredraget foregår i en uformel atmosfære med fokus på nærvær og brugbare koblinger til din egen hverdag som leder.

Det får du med hjem:

Et helikopterperspektiv på din egen adfærd og værdien heraf.
Indsigt i hvor stor indflydelse du via egen adfærd har på, hvordan dine medarbejdere kommunikerer og præsterer.

Foredrag 4: Enneagrammet – hvornår er du for meget – og hvornår er du for lidt? Du har selv nøglen!

Kunne du tænke dig at få større selvindsigt? Så er Enneagrammet et ekstremt brugbart værktøj, du bør stifte nærmere bekendtskab med! Ennegrammet er en psykologisk kommunikationsmodel, der indeholder 9 forskellige personlighedstyper, der har hver deres fælles måde at sanse og se verden på. Enneagrammet tydeliggør for os, hvordan vores eget personlighedsmønster kan både hindre og fremme vores talent – og vores generelle lykkefølelse. På foredraget lærer du om Enneagrammet og de forskellige personlighedstyper, der er en effektiv metode til at få mere selvindsigt og opnå en forståelse for, hvad der ligger bag enhver menneskelig adfærd. Kom til en dejlig og udbytterig aften med masser af praktiske øvelser. Foredraget foregår i en uformel atmosfære med fokus på nærvær og brugbare koblinger til din egen hverdag.

Det får du med hjem:

Et indledende kendskab til Enneagrammet.
Værktøjer som du kan bruge i dit videre arbejde med at opnå større selvindsigt.

Kontakt Rikke Berg

Kontakt Rikke Berg via formularen her, så vil Rikke Berg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.