Find serveringsteater i Storkøbenhavn her

5.0

Københavns Serveringsteater

Med kridtede sko og højt hår tager vi bestik af situationen og krydrer middagen. Afsluttes med spektakulært show.

De skøre tjenere:
Vi agerer, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
4.0

Tjenershow

Vi er de sjove, optrædende Tjenere og folk er vilde med os. Vi kan også hyres som de komiske musikere.
Vi optræder med forskellige karakterer og ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil

De Skøre Tjenere

Hold på hat og briller, glas og kopper for de to skøre tjenere er utilregnelige og total uprofessionelle,
så man tænker "HVAD HAR DE GANG I!"
Men...

Hjemby
Vanløse
Vis kunstnerprofil

Café Kølbert

Café Kølberts sjove tjenere har begejstret og moret siden 1985, med navne som Frk. Svennevig, Erling, hr. Hamborg, hr. Nitz eller frk. Overgaard. D...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Larsens Serveringsteater

Danmarks sjoveste tjenere - skaber morskab til enhver fest. Med underspillet komik og sublime muskalske indslag, får tjenerne latteren frem i hele ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt Danmarks største og mest interessante portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det indenfor alle betydelige kategorier, så personer der er på jagt efter den fuldendte underholdning & musik, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod bookingportalen der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Det store sortiment dækker fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Derudover har vi et stort udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har derudover et voksende antal af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...