Silvia Nina

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Silvia Nina

Prisniveau

Kr. 1.000 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

5-30 minutter

Profil

Erfaren sanger og performer der med indlevelse og tilstedeværelse leverer det budskab eller den stemning, du ønsker dig. Det er min største fornøjelse at være med til at gøre dit event til noget helt særligt.

Læs mere...

Mere om Silvia Nina

Jeg er en erfaren event-sanger, der gør en dyd ud af at skræddersy den helt rigtige performance ud fra anledning, publikum, stemning og særlige ønsker. Min stemme kan beskrives som nærværende, dynamisk og ren, og jeg kan synge indenfor de fleste genrer. Jeg er selv sangskriver og er derfor særligt opmærksom på at formidle budskabet i en sang. Afhængig af sangforespørgslen vil jeg lade mig akkompagnere af en guitarist eller pianist til samme pris.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Silvia Nina: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Dejlig oplevelse

Så dejligt at have Nina Silvia til at synge “Lad mig være den” af Anne Linnet, til bryllup. Kan varmt anbefales. Hun synger såå dejligt.

Anmeldt af Elsebeth Nagel d. 6. februar 2023
5
1
5

Fantastisk oplevelse

Vi havde booket Silvia til at overraske vores mor til hendes 80 års fødselsdag. Silvia sang tre numre, vi havde aftalt, og det var en helt fantastisk oplevelse. Silvia er velsignet med en meget smuk stemme og nærvær. Hele forløbet har ligeledes været så nemt og uden problemer. Silvia svarede hurtigt på henvendelser, var fleksibel og åben overfor vores forslag, kom til tiden og levede på alle måder op til vores forventning. At hun så tilmed havde Nikolaj med på guitar, gjorde bare det hele endnu bedre. Kan på det varmeste anbefale Silvia!

Anmeldt af Ulla Matthiesen d. 5. december 2022

Kontakt Silvia Nina

Kontakt Silvia Nina via formularen her, så vil Silvia Nina vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.