Find soul- og funkband i Aalborg her

5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor du kan finde alle betydelige former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere således at danskere, som er på jagt efter helstøbt underholdning & musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke vores dygtige entertainere.

Vores sortiment dækker fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end bare et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er der også mulighed for i god tid at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en øget interesse. Senere får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en video på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller leder efter et soul- og funkband i Aalborg, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...