Find soul- og funkband i Jylland her

Move N' Groove

MOVE N’ GROOVE er et danseorkester, der altid sætter gang i festen
Med et ambitiøst og toprutineret band, kan du godt forvente, at der bliver sat ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 9.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Soulkompagniet

Autentisk 60'er soul som tager dig tilbage til rødderne!

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Soul Train

Soul Train er til dig, der elsker at holde en fest - og der findes ikke bedre dansemusik end funkmusikken! Glæd dig til at opleve de dygtige musike...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

In The Name Of Motown

'In The Name Of Motown' er en hyldest til det legendariske pladeselskab, Motown. Bandet spiller kæmpe hits fra pladeselskabets største stjerner - h...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

LOKOROI

LOKOROI er en århusiansk gruppe, der bevæger sig indenfor atmosfærisk pop med undertoner af RnB og soul. Narrativerne i teksterne bæres af den stem...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor fester, events og arrangementer for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Ideén bag bookingportalen har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere så personer, som søger efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen og booker dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor mange interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og han har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være en portal imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er der også muligheder for inden en fest at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter soul- og funkbands i Jylland eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...