Find soul- og funkband tæt på Kolding her

5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest interessante, hvor man finder alle væsentlige typer god underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Ideén bag portalen er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere således at danskere, der søger efter helstøbt underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen har også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så har man også muligheder for inden en fest eller event at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter et soul- og funkband i Kolding eller du er kunstner, så vælg Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...