Sunny Cagara (Ældre)

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Sunny Cagara (Ældre)

Prisniveau

Kr. 8.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min til 1-1/2 time

Profil

Sunny Cagara er specialist i tricktyveri, og bruges tit i medierne som frontfigur og mægler i forbindelse med fokus på tricktyveri og forebyggelse af dette. Derudover har Sunny travlt med at underholde til forskellige arrangementer, hvor gæster eller hovedpersonerne skal have en magisk oplevelse.

***Pssst.... "Har du oplevet Sunnys foredrag omkring tricktyveri og indbrud?? Det burde du ;) ***

Sunny samarbejder også med politiet og FN, hvor han rådgiver og afholder foredrag omkring hvordan tyven tænker og agerer, samt hvordan du kan undgå at blive udsat for det. Et virkelig sjovt foredrag blandet med tricktyveri, magi, humor, gode råd - og her kan du være helt sikker på at nogen mister deres ur, pung, briller eller tlf. :)

Sunny Cagara har været professionel tryllekunstner i mere end 15 år.
Derudover er han specialist i tricktyveri, og bruges tit i medierne som frontfigur og mægler i forbindelse med fokus på tricktyveri, samt forebyggelse af dette. Sunny har travlt med at underholde til forskellige arrangementer, hvor gæster eller hovedpersonerne skal have en magisk oplevelse de sent vil glemme.
Bryllup, konfirmation, fødselsdag, reception og firmafester er bare nogle af de fester som Sunny underholder ved, og så har han været meget efterspurgt som vært/konferencier ved forskellige offentlige og private arrangementer.

Underholdning som gæsterne husker, det må være en succes. Sunny Cagara leverer et show som er en blanding af stand up, magi og mind control.
Dine gæster vil grine, blive fascineret og tænke: WHAT!!! Det kan jo ikke lade sig gøre det der!!

Måske du kender ham fra Tv, hvor han ofte bliver interviewet i forbindelse med tricktyveri kampagner eller indslag.

Kontakt Sunny Cagara (Ældre)

Kontakt Sunny Cagara (Ældre) via formularen her, så vil Sunny Cagara (Ældre) vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.