THE JONI DUO

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

THE JONI DUO

Prisniveau

Kr. 4.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 - 70 minutter (priser er uden transport)

Profil

The Joni Duo leverer smittende fortolkninger af Joni Mitchells sange samt hits af andre store navne fra samme epoke, f.eks. Beatles og Carole King.

Oplev en dragende optræden, der inkluderer spændende historier om Joni Mitchell, og hvordan eftervirkninger fra polio tidligt i livet påvirkede hendes unikke sangskrivning.

Selvom musikken opstod for over 50 år siden, er den for alle aldre. For nylig var der to stort anlagte og totalt udsolgte koncerter med Joni Mitchells sange i København, bl.a. på Det Kgl. Teater. Dette viser, at interessen for musikken stadig er stor.

THE JONI DUO består af sangerinde Christina Friis-Nielsen, som for nylig er hjemvendt fra USA efter en årrække som singer/songwriter “over there”. Christina bakkes op af Rubber Band-stifter guitarist og sanger Henning Olsen, og sammen har de indspillet fire CD'er med Joni Mitchells sange. Sony ATV i Stockholm gav duoen det blå stempel til at udgive nogle af de allerførste sange fra inden Jonis første udgivelse, hvilket er en helt særlig del af repertoiret.

Kontakt THE JONI DUO

Kontakt THE JONI DUO via formularen her, så vil THE JONI DUO vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.