The Maps

Svarprocent

80 %

Svartid

Inden for 38 dage

The Maps

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Varighed

3 sæt eller efter aftale

Profil

Når der skal fokus på musikken!
The Maps spiller det bedste fra da mor var dreng helt frem til idag. Fed Rock 'n Roll, 80'er hits, Seebach og Medina - alt det, man aller helst vil høre, når der skal gang i festen!
The Maps har været vidt omkring til adskillige fødselsdage, bryllupper, byfester, gymnasiefester m.m.

Vi elsker, det vi gør - så lad os gøre det sammen!

The Maps - musik, der dur!

The Maps består af fire unge mænd med base i Aalborg og Brønderslev. The Maps blev startet af Anders og Christian, som med en fælles passion for god, gammeldags rock blev enige om, at Brønderslev trængte til noget ordentlig musik; det var allerede da bestemmende for den vej, The Maps valgte. Siden da er der løbet en del vand under broen – bandet fik byens bedste trommeslager under vingerne, og så gik det stærkt. En kvartet af velspillende, rock-elskende unge mænd, der alle sætter en ære i at yde det bedste til enhver tid. Siden Rasmus’ tiltræden på gryderne kom en ny bassist til i 2009, og med John har bandet fundet sit ståsted:

Musikken skal ikke være bare god – den skal være hammer fed!

Siden de første spæde skridt med aftenkoncerter på byens caféer og diskoteker har The Maps været vidt omkring. Vores speciale er private arrangementer (fødselsdage, bryllupper etc.), hvor der skal være gang i den. The Maps er ikke baggrundsmusik – The Maps er fed danse- og festmusik, og vi er af samme grund aldrig helt tilfredse, før alle mand er på gulvet, og før sveden driver af væggene.

Samtidig er The Maps velovervejende og særdeles modne i udtrykket. Vi ved, at det største succeskriterium er, at publikum og arrangøren er tilfredse, og vi går langt for at sikre en god oplevelse for såvel publikum som arrangør. Eksempelvis vælger vi, at opstilling af instrumenter foregår inden festen starter – på den måde har vi god tid til at sikre os, at alt er, som det skal være, og der ud over får festen lov til at være uforstyrret under middagen.

I kraft af vores higen efter kundetilfredshed og vores store krav til os selv, foretager vi også visse fravalg: The Maps står eksempelvis ikke for levende musik under maden, da det ikke er det, der er vores niche. Til gengæld stilles vores anlæg til rådighed under middagen, hvorfra der kan afspilles musik fra mp3-afspiller eller computer.
Ønskes en musiker under maden er vi naturligvis behjælpelige med at arrangere dette.

Kort sagt er The Maps:
Fed musik, når det er bedst
God energi på og uden for scenen
Høflige, venlige og lidt fjollede
Vilde med det, vi gør

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan gøre din fest til den bedste, du nogensinde har været til.

Kontakt The Maps

Kontakt The Maps via formularen her, så vil The Maps vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.