Thomas Andersen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Thomas Andersen

Prisniveau

Kr. 3.500 - 18.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Hej!
Ønsker I at få lidt stemning under middagen til jeres fest, til receptionen, til firmafesten etc., så er I kommet til det rette sted :-)
Jeg spiller både instrumentalt på guitaren, synger indslag - og spiller også gerne med på fællessange!
Derudover har jeg også mulighed for at tage band med til senere på aftenen - se gerne mine videoklip :-)

Mit navn er Thomas og jeg er uddannet rytmisk guitarist fra konservatoriet i Esbjerg. Bag mig har jeg flere års erfaring i at spille til firmafester, fødselsdage, gallafester, receptioner m.m., både under middagen og til efterfølgende dans, hvor jeg tager et band med.

Musik under maden/stemningsmusik:
Der er mulighed for enten instrumental guitar eller guitar + sang, hvor jeg fx spiller hyggelige jazzstandarder instrumentalt på guitaren, eller synger og spiller alt fra Kim Larsen til Harry Styles - og mere endnu! Kom gerne med dine ønsker, og så finder vi den musik, som passer lige til dit arrangement :-)

Musik til efterfølgendene dans m. band:
Jeg og min gruppe spiller gerne efterfølgende op til dans. Repertoiret spænder bredt fra Johnny B Goode til Thomas Helmig og Adele. Og hvis du har ønsker til et eller flere numre, så lytter vi altid gerne :-)

Priser:
Musik under maden:
3 x 50 min: 3.500 kr
4 x 50 min: 4.250 kr
5 x 50 min: 5.000 kr
6 x 50 min: 5.750 kr
7 x 50 min: 6.500 kr
Derudover evt. lidt ekstra til kørsel.

Dansemusik m. band (5 musikere bestående af sang, guitar, klaver, bas og trommer):
3 x 50 min: 17.000 kr
Ekstra sæt kan tilkøbes for 5.000 kr ekstra pr. sæt á 50 min.
Derudover evt. lidt ekstra til kørsel.

Bemærk:
For at kunne garantere, at jeg spiller med på evt. fællessange, bedes melodier og evt. ny tekst blive sendt til mig senest en uge i forvejen.
Skulle der dukke sange op på selve dagen, spiller jeg gerne til, hvis jeg kan - men forbeholder mig retten til ikke at spille, såfremt jeg ikke kender den.

Kontakt Thomas Andersen

Kontakt Thomas Andersen via formularen her, så vil Thomas Andersen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.