Find trompetist tæt på Århus her

5.0

Morgensang med Messingklang

Morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og alle de andre bryllupsdage der fejres. Vi leverer også gerne underholdning til den runde...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.400 - 2.400
Vis kunstnerprofil
4.7

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld/sølv-bry...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.800 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Randers Garden

2 erfarne morgensangsmusikere fra Randers Garden spiller tostemmig musik til kobber-, sølv- og guldbrylupper. Trompet/Klarinet/Horn

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
5.0

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Se sangark under billeder. Vi er begge uddannede fra musikkonservat...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 4.000
Vis kunstnerprofil
4.6

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfaring med at spille til sø...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. s...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Alsisk-Musikforsyning

Alsisk Musikforsyning leverer bl.a. morgenmusik til guld- og sølvbrylluppet og optræder også ved private fester.

Derudover tilbydes solistiske i...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der er blandt Danmarks største og mest spændende med alt, hvad der sker indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som firmaer, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk, som søger efter ideel musik & underholdning, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet portalen hvor mulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra serveringsteater til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og entertainere, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er artist eller søger en trompetist tæt på Århus, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.