Find trompetist i nærheden af Svinninge her

4.9

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Trompetist Bertel Erichsen

Festlig morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. - medbringer sangfolder til morgengæsterne

Spiller for det meste alene på t...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
4.8

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der er en af Danmarks største og mest spændende, hvor man kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som firmaer, voksne som børn.

Idégrundlaget for denne portal har været at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori så personer, som leder efter den fuldendte underholdning og musik, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau men portalen, der samler alle valgmulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra konferencierer til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag Eventzonen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end samlingspunktet, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så har du også muligheder for inden en event at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter en trompetist i nærheden af Svinninge eller du er artist, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.