Book trompetist i nærheden af Odense her

4.6

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfaring med at spille til sø...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Se sangark under billeder. Vi er begge uddannede fra musikkonservat...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Alsisk-Musikforsyning

Alsisk Musikforsyning leverer bl.a. morgenmusik til guld- og sølvbrylluppet og optræder også ved private fester.

Derudover tilbydes solistiske i...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld/sølv-bry...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 900 - 2.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en ensemble til f.eks...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil
4.8

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest interessante bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som private, gamle som unge.

Formålet med denne portal er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle væsentlige kategorier så personer, som leder efter den fuldendte underholdning & musik, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor mulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et stort udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være en portal imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er sparet, så er der også mulighed for i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du selv er kunstner eller du er på jagt efter en trompetist i nærheden af Odense, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere.