Book trompetist i nærheden af Ringe her

4.9

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfaring med at spille til sø...

Kategori
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Den Sydfynske Morgenduo

Den Sydfynske Morgenduo spiller festlig og velklingende morgenmusik til kobber, sølv, guld og diamantbryllup på Fyn, Tåsinge, Ærø og Langeland...
...

Kategori
Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.400 - 1.600
Vis kunstnerprofil
4.9

Alsisk-Musikforsyning

Alsisk Musikforsyning leverer bl.a. morgenmusik til guld- og sølvbrylluppet og optræder også ved private fester.

Derudover tilbydes solistiske i...

Kategori
Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil
4.6

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld/sølv-bry...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 900 - 2.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk med kort sagt alle typer underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som erhvervsarrangementer, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med portalen fra starten, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere, der leder efter helstøbt musik og underholdning, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden, at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Det brede sortiment dækker fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har vi et udvalg af musikere og bands indenfor alle genrer, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende antal af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er artist eller du er på jagt efter en trompetist tæt på Ringe, så vælg Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.