Book trompetist i Sønderjylland her

5.0

trom-peter

Jeg er uddannet trompetist fra det Jyske Musikkonservatorium og spiller regelmæssigt til Bryllupper, Begravelser og Bisættelser; men også morgenmus...

Kategori
Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er blandt landets største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som virksomheder, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med portalen fra starten, og det indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere, på jagt efter ideel musik og underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et bredt udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange spændende genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare en portal, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger en trompetist i Sønderjylland, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.