Tryllekunstner Frederik Lund

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Tryllekunstner Frederik Lund

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

Tilpasset kunden. Oftest ca. 30 min

Profil

Trylleri med et smil på læben! Frederik leverer underholdning og gode grin med sit trylleri. Med 12 år i faget som tryllende og omrejsende entertainer for firmaer og private leverer Frederik Lund et festligt indslag I sent vil glemme. Tryllekunstner Frederik Lund har bl.a. optrådt for organisationer som IKEA, LEGO, Aalborg teater, Kræftens bekæmpelse mfl.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Tryllekunstner Frederik Lund

Kombinationen af humor, visuelle mirakler og publikumsinddragelse er opskriften på en forestilling som publikum sent vil glemme. Jeg har designet et særligt konfirmationsshow som passer til alle størrelser forsamlinger og til alle aldre, der er garanti for grin masser af magiske øjeblikke.

Anmeldelser ( | af Tryllekunstner Frederik Lund: 4,5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Supersjov tryllekunstner

Frederik leverede et yderst underholdende, humoristisk og varieret show tilpasset vores ønsker. Han var desuden vild god til at improvisere og komme med kvikke og virkelig sjove bemærkninger, ud fra ting, han ikke kunne have forudset, ville ske eller blive sagt under hans optræden. Frederik var meget frisk og energisk, og man mærkede tydeligt, at han er vant til at stå på en scene. Han sørgede for at inddrage publikum (særligt festens hovedperson, konfirmanden), og han var god til alle aldre. Leder man efter en sjov og alsidig tryllekunstner, kan Frederik derfor helt sikkert anbefales. Vi fik i hvert fald grinet en del, og stod tilbage med en glad konfirmand, der syntes, det havde været fedt.

Anmeldt af Katharina d. 18. maj 2022
4
1
5

Humørbombe fra første sekund

Vi havde fornøjelsen af Frederik til vores julefrokost. Frederik var på fra starten, var nærværende og tilstede - det var et godt grin med tilpasset jokes og Frederik var hurtig til at spotte, hvilke personer der passede helt perfekt til at "hive" op på scenen... super god "opvarmning" - så var festen skudt i gang.

Anmeldt af Katrine Rafn d. 2. december 2019

Kontakt Tryllekunstner Frederik Lund

Kontakt Tryllekunstner Frederik Lund via formularen her, så vil Tryllekunstner Frederik Lund vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.