Per Outzen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Per Outzen

Prisniveau

Kr. 500 - 4.000

Hjemby

Varighed

1-2 timer efter aftale.

Profil

Ulykken - Min stærkeste side.
En bilulykke vendte op og ned på hele mit liv. Fra de sekundet ulykken skete, ændrede det både mig som person, men også den måde mit liv frem til nu har udviklet sig.
Dette er blevet til et foredrag, som er min åbne og ærlige fortælling, om kampen tilbage til livet imod alle odds

Jeg var år tilbage involveret i en trafikulykke, der var meget tæt på at koste mig livet. Ved denne ulykke pådrog jeg mig en skade på min rygsøjle, og et kranietraume
(en blødning i hovedet), der forudsagedede at jeg mistede min korttidshukommelse,
min balance- og koordineringsevne, og mit febercenter blev skadet.

Det mundede ud i mit livs kamp. En kamp tilbage til livet imod alle odds.
Min fortælling går ”næsten” kronologisk igennem de forskellige faser fra ulykke og frem til i dag.

Jeg vil igennem min fortælling tage deltagerne igennem min situation, og de forskellige stadier fra vi kører af sted, til ulykken sker, bilen holder stille, ambulancen ankommer, jeg bliver bragt til sygehuset, undersøgt, behandlet og der efter sendt videre i sundhedssystemet.

Mit ophold på genoptræningscenter, min fysiske-, psykiske og mentale genoptræning. Hvordan jeg blev hjulpet i min kamp, en kamp for at komme tilbage til en ”normal” tilværelse. En tilværelse med familie, venner, job, og meget mere, uden brugen af hjælpemidler eller mediciner, men med muligheden for at hjælp andre, hvis verden er vendt op og ned, grundet uforudsete hændelser eller lignende.

Jeg brænder for inspirere andre til at kæmpe deres kamp, og være klar til at hjælpe deres medmenneske, når de har allermest brug for det.

Kontakt Per Outzen

Kontakt Per Outzen via formularen her, så vil Per Outzen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.