Unikke og rustikke lokaler med autentisk atmosfære og udsigt til Aarhus havn

Kapacitet 200 spisende gæster

dypång er et eventbureau, der fokuserer på at skabe meningsfulde oplevelser, hvor værdi og engagement går hånd i hånd. Hos dypång træder de altid uden for komfortzonen og udfordrer det forventede for at skabe nye og banebrydende løsninger. I kender jeres ønsker for den kommende begivenhed bedst. Herunder kender I også hinanden, jeres gæster og ønsket til udformningen af arrangementets koncept bedst. Eventteamets ekspertise ligger i at sikre, at alt dette sammenkobles for at skabe en helhedsoplevelse ud over det sædvanlige. Hos dypång er nøgleordene: fornyelse, fordybelse og fremdrift. Disse nøgleord kræver dog også de rette rammer, inspiration og opmærksomhed for at skabe de særlige begivenheder. Det er her dypång har sin ekspertise, idet personalet skaber et format, der afspejler jeres unikke krav og præferencer og sikrer, at jeres ønsker og behov bliver omsat til virkelighed. dypång tilbyder tre unikke lokaler på Aarhus' levende havn, der alle kan tilrettelægges og udformes præcis efter jeres behov.
Lokationen har en ideel placering med 7 min. fra Banegården, ca. 3 km til Molslinjen og 5 min. til motorvejen, hvilket gør det nemt og bekvemt for alle gæster uanset transportmiddel at nå frem til destinationen. Yderligere er der er gode parkeringsforhold og overnatningsmuligheder tæt ved, som gør lokalerne om muligt endnu mere attraktive.

På lokationen ved Aarhus Havn præsenterer dypång tre unikke, rustikke og spændende lokaler med en autentisk og stemningsfuld atmosfære. Lokalerne kaldet NAT, KANTINEN og B21 er alle beliggende ved den pulserende havn, og danner rammerne for uventede og mindeværdige arrangementer, der tilføjer en uforglemmelig dag og et mindeværdigt kapitel for jer og jeres gæster. Eventlokalerne har et indbydende, lyst og fleksibelt design med plads til op til 250 deltagere.
Lokalet KANTINEN ligger med direkte udsigt til havnen. Fra de store vinduespartier strømmer det ind med naturligt lys, og giver en fornemmelse af at havet og de udendørs omgivelser flyder med ind i lokalet. Med sine høje lofter, rustikke og industri-prægede udseende danner KANTINEN en unik atmosfære. Det imponerende 150 kvadratmeter store lokale er fleksibelt og med den sparsomme indretning, kan lokalet udformes lige som I præfererer.
Lokalet NAT er et råt og rustikt lokale med gode tilpasningsmuligheder. Lokalet er som en blank lærred, der kan forvandles alt efter behov. Med muligheden for at projicere på alle vægge, kan lokalet gøres helt unikt efter individuelle budskaber. NAT strækker sig over 200 kvadratmeter og kendetegnes af robuste betonsøjler, der tilføjer en unik karakter, samtidig med, at det er formbart efter behov.
Lokalet B21 ligger ved afslutningen af mellemarmen, mellem Aarhus' livlige bymidte og industrihavnen. Den tidligere skibsbyggerhal byder på et væld af muligheder med sine 400 kvadratmeter. Udsigten over Aarhus er fra dette lokale helt enestående.
GARAGEN, et 400 kvm stort eventlokale, er beliggende midt på mellemarmen i smørhullet mellem Aarhus' pulserende byliv og industrihavnen. Lokalet er en gammel værkstedsbygning, hvilket også afspejles i indretningen, der er holdt i en rustik og industriel stil med game paller som afskærmere og betongulve. Samtidig er der tilføjet et elegant moderne touch med spejle på palle-væggene og velourstole. GARAGEN bærer på en rummelighed ud over det sædvanlige, hvilket gør alle ideer og ønsker mulige. Yderligere findes udsigten over Aarhus ikke bedre, end fra dette lokale.

Hos dypång er den individuelle tilgang til ethvert arrangement essentiel. Derfor står selskabs- og eventteamet klar til at indgå et tæt samarbejde med jer som arrangører, for at planlægge og tilrettelægge jeres arrangement ned til mindste detalje. I vil blive tilbudt et opstartsmøde, hvor I vil kunne fremsige jeres ønsker og behov for arrangementet som helhed. Herefter vil det kyndige personale tage det fulde ansvar for planlægning, konceptudvikling, lokalernes udformning, forplejning og generelt alt det praktiske, så I kan koncentrere jer fuldt ud om at nyde dagen og selvskabet til fulde. I tilknyttes dermed en personlig event- eller bryllupsplanlægger, som vil stå for at tilrettelægge hele jeres arrangement ned til mindste detalje, så I er sikret at jeres gæster står tilbage med gode minder for livet. Denne tilgang ses også ved, at teamet tager udgangspunkt i jeres personlighed, historie, drømme og ønsker, hvorefter arrangementet designes og tilrettelægges gennem et samarbejde mellem jer og den personlige planlægger.


Lokaler


Prispakker

Sommerfest
Min. 80 gæster
10 timer
DKK 1750
inkl. moms
Julefrokost
Min. 80 gæster
10 timer
DKK 1750
inkl. moms
dypång bryllup kl. 17-03
10 timer
Fra DKK 1698
pr. kuvert
inkl. moms
Skræddersyet løsning
Kontakt for pris

Faciliteter

Børnevenligt

Børnemenuer

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer

Teknisk udstyr

Fladskærme
Hybrid mødeudstyr
Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Printer
Projektor
Scene
Wifi

Udendørs omgivelser

Terrassemiljø
Udendørs bar
Udendørs lounge-område
Udsigt til vand

Relevante steder i nærheden

Aktiviteter & seværdigheder

Aarhus Havn 0 meter
Dokk1 600 meter
Toldboden 1,1 km
Strøget 1,2 km
Den Gamle By 2,1 km
Væksthusene og Botanisk Have 2,5 km

Transport & parkering

Parkering: Aarhus Havn 0 meter
Bus: Dokk1 - rute 12, 15 & 123 800 meter
Letbane: Dokk1 - ruet L1 & L2 800 meter
Aarhus Hovedbanegård 1,1 km
Parkeringshus: Salling Parkeringshus 1,1 km

Overnatning

Hotel Atlantic 650 meter
Villa Provence Hotel 950 meter
Comwell Aarhus 1 km
Danhostel Aarhus City 1,1 km
CABINN Hotel Aarhus 1,1 km
Scandic Aarhus City 1,2 km

Lokation

dypång management Balticagade 12D, 8000 Aarhus C

Tags


Vilkår og betingelser

Generelle betingelser
Betaling med 8 dages betalingsfrist.

30% af det samlede beløb faktureres ved indgåelse af kontrakt.

70% af det samlede beløb faktureres umiddelbart efter arrangement.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris